یزدفردا؛ نماینده ولی فقیه در استان یزد: باید برای ذخیره سازی و تامین اقلام مورد نیاز در روز‌های پس از جنگ نیز برنامه ریزی شود.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ در دیدار استاندار یزد با نماینده ولی فقیه در استان یزد، مهمترین مسائل استان مورد بررسی قرار گرفت.

محمدرضا بابایی استاندار یزد در این نشست، گزارشی از اقدامات انجام شده در استان برای تامین کالا‌های اساسی مردم در حوزه‌های مختلف ارائه کرد و گفت: خوشبختانه ذخیره سازی خوبی هم در استان انجام شده و آرامش بر بازار حاکم است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد هم با قدردانی از مردم، نیرو‌های مسلح و همه کسانی که برای خدمات رسانی در این روز‌های جنگ در تلاش هستند، افزود: باید برای ذخیره سازی و تامین اقلام مورد نیاز در روز‌های پس از جنگ نیز برنامه ریزی کنید.

آیت الله محمدرضا ناصری توجه به خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی و نهاده‌های دامی و همچنین صرفه جویی در مصرف انرژی را ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: باید به فکر تامین آب مردم استان در فصل تابستان هم باشید تا مشکلی نداشته باشیم.

استاندار همچنین امروز با حضور در اداره کل راهداری و حمل و نقل استان، اقدامات انجام شده برای حمل و نقل کالا‌های اساسی و مرتبط با معیشت مردم را بررسی کرد.

نشست با اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف، دیگر برنامه استاندار در امروز بود که در آن وضعیت بازار، نظارت‌ها و آرامش بازار استان بررسی شد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا